Notebookcheck Logo

Poco F4 geruchtenmolen loopt op voor lancering als specs lekken

De Poco F4 lijkt een incrementele update te zijn van de Poco F3... (Bron: Playful Droid)
De Poco F4 lijkt een incrementele update te zijn van de Poco F3... (Bron: Playful Droid)
De langverwachte Poco F4 lijkt zijn certificering te hebben voltooid bij Thailand's National Broadcasting and Telecommunications Commission, wat duidt op een op handen zijnde lancering. De specificaties zijn ook weer getipt, en ze doen denken aan de Redmi K40S.

Na de lancering van de Poco F4 GT weken geleden, lijkt het erop dat Poco's volgende release de fan-favoriete Poco F4 zal zijn. De telefoon lijkt klaar om binnenkort zijn debuut te maken, en zet zijn certificeringsproces in stijl voort.

Zoals gemeld door Mukul Sharma, is de Poco F4 nu gecertificeerd door NBTC-Thailand's National Broadcasting and Telecommunications Commission. Het toestel heeft de certificering aangevraagd een tijdje terug, en lijkt nu klaar te zijn met het proces. Volgens dezelfde bron zal de Poco F4 beschikbaar zijn met 6 GB en 8 GB RAM, en tot 256 GB aan opslagruimte. Het zal landen met een Android 12-gebaseerde MIUI 13, zal beschikken over een 4400 mAh batterij, 67 W opladen, en een Snapdragon 870.

De meeste van deze specificaties zijn een dode ringer voor de Redmi K40S die in China werd gelanceerd naast de Redmi K50 en Redmi K50 Pro een tijdje geleden. Poco heeft typisch Redmi rebadges aangeboden-de Poco F4 GT is een Redmi K50 Gaming Edition rebadge, bijvoorbeeld, en het is logisch dat de Poco F4 meer van hetzelfde zou kunnen zijn.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 05 > Poco F4 geruchtenmolen loopt op voor lancering als specs lekken
Ricci Rox, 2022-05-11 (Update: 2022-05-11)