Notebookcheck Logo

POCO M-serie zal worden uitgebreid met een MediaTek Helio G99-aangedreven toestel

POCO's nieuwe teaser. (Bron: POCO India)
POCO's nieuwe teaser. (Bron: POCO India)
Volgens POCO's nieuwste teaser, zou haar volgende aankomende Android toestel aangedreven kunnen worden door een nieuwe MediaTek Helio-series processor. Ondanks de betaalbare aard van het silicium, hint het merk ook sterk naar een afwerking die vaak is voorbehouden aan handsets in het hogere segment. Het resulterende product wordt mogelijk binnenkort in India gelanceerd.

De volgende POCO M-serie smartphone is vermoedelijk verschijnt als een Redmi rebrand - nog opnieuw. Maar volgens berichten van het merk zelf, zou het wel eens een origineel toestel kunnen zijn.

POCO India's Twitter kanaal heeft een poster vrijgegeven met een gestileerde "G99", wat mogelijk impliceert dat het een product heeft aangedreven door de MediaTek Helio G99. Deze onlangs uitgebrachte 4G/LTE-only SoC heeft tot nu toe slechts in 1 smartphone gezeten: de Infinix Note 12 Pro.

Daarom zou het zomaar de basis kunnen vormen van een volledig POCO-ontworpen apparaat ... voor een keer. De smartphone (of, heel misschien, tablet) is gekoppeld aan de eerder genoemde serie dankzij de tagline van de poster, "'M bringing sexy back" (en niet te vergeten de schattige kleine faux ouderlijk advies in een hoek), waarschijnlijk bedoeld om te verwijzen naar het achterpaneel van het apparaat, en dat het zou kunnen worden bedekt met de textuur te zien in de afbeelding.

Daarom lijkt het erop dat deze POCO M variant zal komen met een nieuwe lederen of leerachtige afwerking samen met zijn nieuwe processor. Maar het merk heeft nog geen lanceringsdatum genoemd voor dit potentieel interessante budget-tier product.

Krijg de POCO F4 GT op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > POCO M-serie zal worden uitgebreid met een MediaTek Helio G99-aangedreven toestel
Deirdre O'Donnell, 2022-08-25 (Update: 2022-08-25)