Notebookcheck Logo

OPPO Find X6 Pro getipt om een van de dikste vlaggenschip Android smartphones van 2023 te worden

De Find X6 Pro heeft mogelijk een supergrote camerabult. (Bron: @SPinfo_blog)
De Find X6 Pro heeft mogelijk een supergrote camerabult. (Bron: @SPinfo_blog)
OPPO'S vermeende volgende vlaggenschip Android smartphone, de Find X6 Pro, wordt nu verondersteld om premium afwerking opties die leer en keramiek zou kunnen omvatten in 2023. Deze potentiële aantrekkingskracht heeft echter een addertje onder het gras: de zakbaarheid van het toestel. De vermoedelijk vergrote, opgewaardeerde camerabult zou voor sommige consumenten een bijzonder prominent probleem kunnen zijn.

OPPO is het gerucht dat de variatie op zijn iPhone-spiegeling"krat " ontwerp voor zijn vlaggenschip smartphone achterste camera bulten voor een meer als die van de Xiaomi 12S Ultra in de toekomst. Nu lijkt het erop dat, mocht dit het geval zijn, de 2 apparaten een bepaald nadeel zouden kunnen delen.

De 12S Ultra en "Find X6 Pro" hebben naar verwachting ook 1-inch sensoren als hoofdcamera's gemeen hebben. Echter, de grote ronde behuizing die nu wordt voorspeld voor het komende OPPO-vlaggenschip zal naar verwachting ongeveer 5 millimeter (mm) uitsteken ten opzichte van de rest van het achterpaneel.

Dit is een probleem, want de bekende leaker Digital Chat Station beweert nu dat een X6 Pro "engineering sample" een dikte heeft van tussen de 9,3 en 9,4mm, zelfs zonder de camera bult. Dit prototype is blijkbaar afgewerkt in keramiek in plaats van glas, wat deze extra diepte zou kunnen verklaren.

Verder lijkt OPPO te denken aan een extra variant met een leer achterkant, die de hoogte exclusief de camerabult tot 9,5 mm zou kunnen opdrijven

Daarom, terwijl de Find X6 Pro een van de meest aantrekkelijke nieuwe Android apparaten zou kunnen zijn op het gebied van mobiele fotografie in 2023, zou het de zak op meer dan een manier kunnen rekken.

Koop een OPPO Rad Air variant op Amazon.in

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > OPPO Find X6 Pro getipt om een van de dikste vlaggenschip Android smartphones van 2023 te worden
Deirdre O'Donnell, 2022-11-22 (Update: 2022-11-22)