Notebookcheck Logo

Nieuwe beelden laten zien hoe Bloodborne draait op 1080p 60 FPS op een PS5

Bloodborne is succesvol uitgevoerd op een PS5 met 1080p 60 FPS (afbeelding via Sony)
Bloodborne is succesvol uitgevoerd op een PS5 met 1080p 60 FPS (afbeelding via Sony)
YouTuber Lance McDonald heeft beelden geüpload van Bloodborne die draait op 1080p 60 FPS. Het draait op een PS5 zonder beeldupscaling en kan gemakkelijk een constante framerate aanhouden.

Op dit moment is de kans nihil dat Bloodborne geremasterd wordt voor de PS5 of PC. Daarom hebben fans de taak op zich genomen om opnieuw te bedenken wat een vervolg of zelfs een remaster eruit zou zien. Succesvolle modder Lance McDonald is nog een stapje verder gegaan door Bloodborne met succes te draaien op de PS5 met 1080p 60 FPS.

Voor degenen die niet op de hoogte zijn: Bloodborne was beperkt tot 30 FPS op de PS4, waarschijnlijk vanwege hardwarebeperkingen. Hoewel er onofficiële 60 FPS patches bestaan, draaien deze alleen op gemodde PS4 consoles. De beelden van Lance, gemaakt op een PS5, gebruiken geen upscaling-technieken en zijn "ruwe gameplay-opnames". Je ziet het iconische eindgevecht van Father Gascoigne aan het einde van Central Yharnam en een deel van de Forbidden Woods.

Hoe Lance dit precies voor elkaar heeft gekregen is een beetje een mysterie en wordt hopelijk snel onthuld, aangezien de PS5 meer dan capabel is om Bloodborne op 60 FPS te draaien. Het laat ook zien hoe makkelijk het is voor Sony om het zelf te doen. Waarom het er niet voor kiest is een raadsel, vooral wanneer getalenteerde studio's als Bluepoint bestaan.

Koop Bloodborne: Het bordspel op Amazon

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 06 > Nieuwe beelden laten zien hoe Bloodborne draait op 1080p 60 FPS op een PS5
Anil Ganti, 2023-06-28 (Update: 2023-06-28)