Notebookcheck Logo

Nieuwe Xiaomi Mijia Graphene Baseboard Heater 2 arriveert

De Xiaomi Mijia Graphene Baseboard Heater 2 heeft een vermogen van 2.200W. (Afbeeldingsbron: Xiaomi)
De Xiaomi Mijia Graphene Baseboard Heater 2 heeft een vermogen van 2.200W. (Afbeeldingsbron: Xiaomi)
Xiaomi heeft de Mijia Graphene Baseboard Heater 2 gelanceerd in China. Het nieuwe model heeft een vermogen tot 2.200 W en verwarmt je kamer tot een temperatuur van 28°C (~82°F). Je kunt het apparaat bedienen met een aanraakscherm, spraakopdrachten of de Xiaomi-app. De ingebouwde thermostaat schakelt het apparaat automatisch uit wanneer de kamer de gewenste temperatuur heeft bereikt.

De Xiaomi Mijia Graphene Baseboard Heater 2 is gelanceerd in China. De Graphene-technologie helpt de verwarming om snel op te warmen en genereert warmte in slechts vijf seconden. Far-infrared lichtgolven verplaatsen de warmte door de kamer en het apparaat heeft een vermogen tot 2.200W. Xiaomi suggereert dat deze verwarmingsmethode vriendelijker is voor de atmosfeer en minder droog dan andere modellen.

De Mijia Graphene Baseboard Heater 2 kan worden ingesteld op temperaturen tussen 16 en 28°C (~61 en 82°F), met een timer waarmee je het apparaat tot twaalf uur kunt laten werken. Een ingebouwde thermostaat kan je helpen energie te besparen door het apparaat uit te schakelen wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Je kunt het apparaat bedienen via een geïntegreerd LCD-scherm met aanraakbediening; het display kan ook de huidige temperatuur en de status van het apparaat weergeven. Je kunt de verwarming ook aanpassen met Xiao AI spraakopdrachten of via de Mijia app, waar je de doeltemperatuur en timer kunt regelen. Bovendien zijn er instellingen voor een lage verlichting en een stille modus om te voorkomen dat de verwarming je stoort terwijl je slaapt.

Andere functies van de Xiaomi-verwarming zijn bescherming tegen oververhitting en een kinderslot. De gadget heeft een minimaal ontwerp en een witte behuizing en meet 1.025 x 134 x 189 mm (~40,4 x 5,3 x 7,4-in). Bovendien is het apparaat waterdicht volgens IPX4, wat het volgens het bedrijf geschikt maakt voor gebruik in de badkamer of om kleding te helpen drogen. Je kunt de Xiaomi Mijia Graphene Baseboard Heater 2 nu in China kopen voor de gereduceerde prijs van 399 yuan (~US$55). Als deze introductieaanbieding afloopt, wordt de gadget verkocht voor 449 yuan (~US$62).

De Xiaomi Mijia Graphene Baseboard Heater 2. (Afbeelding bron: Xiaomi)
De Xiaomi Mijia Graphene Baseboard Heater 2. (Afbeelding bron: Xiaomi)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 09 > Nieuwe Xiaomi Mijia Graphene Baseboard Heater 2 arriveert
Polly Allcock, 2023-09- 4 (Update: 2023-09- 4)