Notebookcheck Logo

"Nepnieuws": Carl Pei weerlegt geruchten over Nothing Phone (1) Lite

De Nothing Phone (1) blijft het enige model smartphone van het bedrijf, althans voorlopig. (Bron: Notebookcheck)
De Nothing Phone (1) blijft het enige model smartphone van het bedrijf, althans voorlopig. (Bron: Notebookcheck)
Volgens eerdere berichten zou Nothing werken aan een nieuwe smartphone - een soort Nothing Phone (1) Lite - die een aantal functies van de Nothing Phone (1) zou opgeven in ruil voor een lager prijskaartje. Deze berichten zijn nu echter terzijde geschoven, aangezien CEO Car Pei ze als "nepnieuws" bestempelde.

Vorige week doken er geruchten op dat Nothing zou werken aan een tweede smartphone direct na het debuut van de eerste Nothing Phone (1). Die geruchten zijn nu met kracht de kop ingedrukt door het bedrijf, waarmee alle veronderstellingen over zijn vermeende plannen voor een dergelijke smartphone begraven zijn.

"Nepnieuws," reageerde Nothing CEO Carl Pei op een post van Android Police over de eerder genoemde geruchten over een Nothing Phone (1) Lite op Twitter. Zoals we meldden bij de komst van die geruchten, beweerde de geruchtenstroom dat het bedrijf een toestel zou lanceren zonder de fancy Glyph Interface van de Nothing Phone (1)met behoud van de meeste andere specificaties zoals de Snapdragon 778G+, 6,55-inch 120 Hz AMOLED, en 50 MP camera's. Vermoedelijk zou de hypothetische Nothing Phone (1) Lite ook afzien van draadloos opladen, met als eindspel een betaalbaarder product.

Hoewel deze geruchten van belang kunnen zijn geweest voor de niche fanbase van het bedrijf, lijkt het erop dat het bij geruchten zal blijven. Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd voor zijn hardhandige marketing, en Carl Pei die deze geruchten op deze manier weerlegt is zo definitief als het maar kan over de mening van het bedrijf over de vermeende Nothing Phone (1) Lite. Zo'n telefoon bestaat waarschijnlijk helemaal niet, althans niet op dit moment.

Koop de Nothing Ear 1 op Amazon.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > "Nepnieuws": Carl Pei weerlegt geruchten over Nothing Phone (1) Lite
Ricci Rox, 2022-08- 6 (Update: 2022-08- 6)