Notebookcheck Logo

Motorola ThinkPhone: Europese prijzen en release window gelekt voor zakelijk georiënteerde smartphone

De ThinkPhone herpakt de Edge 30 Fusion in een zakelijk jasje. (Beeldbron: Lenovo)
De ThinkPhone herpakt de Edge 30 Fusion in een zakelijk jasje. (Beeldbron: Lenovo)
De ThinkPhone is volgens de geruchten nog maar een paar weken verwijderd van de release. Onthuld tijdens CES 2023, zou de ThinkPhone beschikbaar zijn in één configuratie, maar voor nog meer dan de recente Edge 30 Ultra.

Roland Quandt heeft zijn licht laten schijnen over de beschikbaarheid van de ThinkPhone by Motorola, een crossover-smartphone die Lenovo liet zien tijdens CES 2023. In feite een re-branded Motorola Edge 30 Fusionheeft de ThinkPhone een 144 Hz verversingssnelheid, een Snapdragon 888 Plus chipset en een 5.000 mAh batterij die draadloos opladen ondersteunt. De ThinkPhone heeft ook een 50 MP primaire camera, een 13 MP ultra-wide en een 32 MP front-facing camera in de meeste markten.

Lenovo maakte tijdens de lancering van de ThinkPhone geen prijsdetails bekend, noch een releasedatum. In plaats daarvan gaf het bedrijf aan dat de smartphone in de 'komende maanden' beschikbaar zal zijn in Afrika, Azië, Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Volgens Quandt was Lenovo aanvankelijk van plan het bereik van de ThinkPhone te beperken tot zakelijke servicecontracten, ondanks de aankondiging tijdens een consumentenbeurs. Quandt meldt dat dit niet langer het geval is, zij het zonder de koerswijziging te verklaren.

Vermoedelijk zal de ThinkPhone later deze maand beschikbaar zijn voor niet-zakelijke klanten met 256 GB opslag en 8 GB RAM. Zakelijke klanten kunnen daarentegen kiezen uit vier opslagopties, waaronder een editie met 512 GB opslag en 12 GB RAM. Erger nog, de ThinkPhone voor consumenten zal €999 kosten, tot €500 meer dan de Edge 30 Fusion met dezelfde uitrusting. In feite zal de ThinkPhone duurder zijn dan de Edge 30 Ultramomenteel Motorola's vlaggenschip smartphone.

(Beeldbron: Lenovo)
(Beeldbron: Lenovo)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 01 > Motorola ThinkPhone: Europese prijzen en release window gelekt voor zakelijk georiënteerde smartphone
Alex Alderson, 2023-01-14 (Update: 2023-01-14)