Notebookcheck Logo

LilyGO TTGO T4 geïntroduceerd met een ingebouwd display en oplaadcircuit

De TTGO T4 is verkrijgbaar met een 2,2-inch of 2,4-inch scherm. (Afbeelding bron: LilyGO)
De TTGO T4 is verkrijgbaar met een 2,2-inch of 2,4-inch scherm. (Afbeelding bron: LilyGO)
LilyGO is begonnen met het aanbieden van de TTGO T4, een ESP32-gebaseerde single-board computer (SBC). De TTGO T4 is voorzien van een kleurenscherm aan één zijde, Bluetooth en Wi-Fi connectiviteit, plus een microSD kaartlezer en een 20-pins GPIO header, naast andere functies. De LilyGO TTGO T4 begint bij US$26.98 met een 2.4-inch scherm en is nu te bestellen.

LilyGO verkoopt nu de TTGO T4, een goedkopere en kleinere optie voor de TTGO T5 die het bedrijf al in meerdere landen aanbiedt. De TTGO T4 is verkrijgbaar met een 2,2-inch of een 2,4-inch beeldscherm dat gebruik maakt van de ILI9341 SPI beeldschermcontroller. Bovendien heeft de single-board computer (SBC) een Espressif Systems microcontroller gebaseerd op ESP32 met een dual-core Tensilica LX6 microprocessor.

Bovendien rust LilyGO de TTGO T4 uit met 8 MB SPRAM, 4 MB SPI NOR flash en een microSD kaartslot voor opslaguitbreiding. Los daarvan biedt de SBC Bluetooth 4.2 en Wi-Fi 4 connectiviteit en heeft een micro USB-poort voor opladen, debuggen, programmeren en voeding. Verder bevat LilyGO een 20-pins header en knoppen om de SBC op te starten en te resetten. Ook zijn er drie configureerbare knoppen, mocht je die nodig hebben.

Momenteel is het bord van 65 x 43 x 12 mm te bestellen op AliExpressin 2,2-inch en 2,4-inch varianten voor respectievelijk US$29,98 en US$26,98. LilyGO stelt dat de TTGO T4 compatibel is met Arduino en MicroPython programmeertalen, hoewel het tot nu toe Arduino IDE, Button2 en TFT_eSPI bibliotheken heeft geleverd. Meer details over de TTGO T4 en zijn programmeermogelijkheden kunt u lezen op een overeenkomstige GitHub post.

(Afbeelding bron: GitHub)
(Afbeelding bron: GitHub)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > LilyGO TTGO T4 geïntroduceerd met een ingebouwd display en oplaadcircuit
Alex Alderson, 2022-08- 9 (Update: 2022-08- 9)