Notebookcheck

Kort testrapport Sennheiser Momentum True Wireless 2 - Fantastische koptelefoon

Meester van het geluid. Sennheiser lanceert een nieuwe editie van de Momentum True Wireless 2-hoofdtelefoon, die overtuigt met een bijzonder goede geluidskwaliteit. Ondanks de hoge prijs moeten er echter enkele compromissen worden gesloten met betrekking tot de aangeboden functies.
Daniel Schmidt, 👁 Daniel Schmidt,

Oordeel - Geluidsreferentie met kleine tekortkomingen

Getest: Sennheiser Momentum True Wireless 2. Testmodel geleverd door Sennheiser Germany.
Getest: Sennheiser Momentum True Wireless 2. Testmodel geleverd door Sennheiser Germany.

Voor het volledige, Engelse testrapport, klik hier.

Met de Momentum True Wireless 2 heeft Sennheiser een meer dan waardige opvolger in zijn assortiment die er niet alleen goed uitziet, maar vooral overtuigt met een uitstekend geluid in deze klasse hoofdtelefoons.

Het beschikt ook over een goed functionerend actief ruisonderdrukkingssysteem. De batterijduur is zeker niet overdreven lang, maar in de meeste alledaagse situaties zal het zeker genoeg zijn.

Met de Momentum True Wireless 2 slaagt Sennheiser erin een echte soundmaster te creëren.

Qua functies hoeven er nauwelijks compromissen te worden gesloten; alleen de opname van draadloos opladen zou leuk geweest zijn. Frequente bellers komen niet aan hun trekken met de Momentum True Wireless 2, omdat de microfoons niet helemaal overtuigen en het inherente storende geluid op de lange termijn vervelend is.

Als je de Sennheiser TWS echter voornamelijk als koptelefoon wilt gebruiken, kunnen we ze zonder voorbehoud aanbevelen.

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Testrapporten > Kort testrapport Sennheiser Momentum True Wireless 2 - Fantastische koptelefoon
Daniel Schmidt, 2020-07-21 (Update: 2020-07-21)