Notebookcheck

Kort testrapport Oppo Enco Free- Premium TWS uit het Verre Oosten

Meer sfeer. De Enco Free draadloze oortjes van Oppo willen punten scoren met een goede gesprekskwaliteit, geweldig geluid en spatwaterbestendigheid. Voor minder dan 130 euro zijn ze een aantrekkelijk alternatief voor de FreeBuds 3 of de Galaxy Buds+. Lees in dit korte testrapport hoe dit product van Oppo presteert.
Daniel Schmidt, 👁 Daniel Schmidt,

Samenvatting - Goede TWS-oortjes met kleine zwakke punten

Getest: Oppo Enco Free. Testmodel geleverd door Oppo Germany.
Getest: Oppo Enco Free. Testmodel geleverd door Oppo Germany.

Voor het volledige, Engelse testrapport, klik hier.

De Oppo Enco Free zijn oerdegelijke TWS-oortjes die in de test kunnen overtuigen met goede features en een behoorlijke batterijduur. De headset valt ook op met een goede spraakkwaliteit en krijgt het alleen in extreem luide omgevingen lastig. Verder is de koptelefoon spatwaterdicht volgens de IPX4-norm.

De Oppo Enco Free proberen kopers aan te trekken met goede functies, maar ze vertonen een gebrek aan geluid voor veeleisende gebruikers.

Op het gebied van geluid moeten kleine opofferingen worden gemaakt, maar dit is alleen waar als je graag op luide volumes naar muziek luistert. Daarnaast is het ontbreken van een bijbehorende app en handige features zoals draadloos opladen zonde.

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Testrapporten > Kort testrapport Oppo Enco Free- Premium TWS uit het Verre Oosten
Daniel Schmidt, 2020-08-29 (Update: 2020-08-29)