Notebookcheck

Kort testrapport OnePlus Buds draadloze headset – Budget headset zonder ANC

Draadloze basmeester. Er is eindelijk een echte draadloze headset van OnePlus. In onze test bekijken we of de budgetoordopjes met hun krachtige bas de aanschaf waard zijn.
Florian Schmitt, 👁 Florian Schmitt, 🇺🇸 🇩🇪 ...
, , , , , ,
zoekrelatie.
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
 
OnePlus Buds
OnePlus Buds
OnePlus Buds
OnePlus Buds
OnePlus Buds
OnePlus Buds
OnePlus Buds
OnePlus Buds
OnePlus Buds
OnePlus Buds
OnePlus Buds
OnePlus Buds
OnePlus Buds

Samenvatting - Niet geweldig qua features maar toch een sterke bas

Getest: OnePlus Buds. Geleverd door OnePlus Germany.
Getest: OnePlus Buds. Geleverd door OnePlus Germany.

Voor het volledige, Engelse testrapport, klik hier.

Als je van krachtige bassen houdt, zijn de OnePlus Buds met hun grote audiodrivers de juiste keuze. Het geluid is ook overtuigend bij het spelen van instrumentale muziek en films. Tegelijkertijd mag je geen al te hoge verwachtingen hebben met betrekking tot spraakweergave of gesprekskwaliteit.

De actieve noise cancelling op vluchten mis je pijnlijk, maar in de prijsklasse van de OnePlus Buds kun je deze feature waarschijnlijk niet verwachten. Je moet het ook doen zonder draadloos opladen, en zelfs de snellaadfunctionaliteit waar van tevoren geruchten over gingen, ontbreekt ook.

De OnePlus Buds zijn een solide echte draadloze headset voor basliefhebbers.

De koptelefoon ziet er goed uit en is degelijk vervaardigd; ze zijn spatwaterdicht en bieden een behoorlijke batterijduur die vergelijkbaar is met andere echte draadloze headsets. De oplaadcassette is ook klein genoeg om niet hinderlijk in je zak te zitten.

Potentiële kopers moeten uitproberen of de OnePlus Buds goed in hun oren passen; headsets met rubberen oordopjes van verschillende grootte zijn hier waarschijnlijk iets flexibeler. Headsets die met een clip achter het oor worden bevestigd, zorgen ook voor minder kans op kwijtraken.

Je kunt een betere batterijduur krijgen bij de Samsung Galaxy Buds Plus (beschikbaar op Amazon voor minder dan 120 euro), die voorlopig een vergelijkbare prijs hebben; ze bieden ook draadloos opladen, maar hebben in ruil daarvoor geen IP-certificering. Als je in deze prijsklasse actieve ruisonderdrukking verwacht, heb je weinig alternatieven, maar je kunt de Honor Magic Earbuds bekijken (beschikbaar op Amazon voor minder dan 100 euro).

 

Over het algemeen biedt OnePlus een niet al te dure toevoeging aan de zeer competitieve echte draadloze markt, die vooral geschikt is voor instrumentale muziek, maar het is niet echt overtuigend als het gaat om spraakkwaliteit en zang.

Stephanie Chamberlain
Editor of the original article: Stephanie Chamberlain - Translator - 483 articles published on Notebookcheck since 2020
contact me via: LinkedIn
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Testrapporten > Kort testrapport OnePlus Buds draadloze headset – Budget headset zonder ANC
Florian Schmitt, 2020-08-26 (Update: 2020-08-26)