Notebookcheck

Kort testrapport LG Tone Free (HBS-FN6) - hoofdtelefoon met bescherming tegen bacteriën

Narrow-breasted. Met de Tone-Free-hoofdtelefoon biedt LG een opwindende headset met een goede looptijd, IPX4-certificering en een oplaadetui die een echte bacteriedoder is. Lees de recensie om erachter te komen waarom het niet voor iedereen een TWS-headset is.
Daniel Schmidt, 👁 Daniel Schmidt (vertaald door Notebookcheck),

Samenvatting - Goede ideeën, maar een zwakke kerncompetentie

Getest: LG Tone Free (HBS-FN6). Testmodel geleverd door LG Germany.
Getest: LG Tone Free (HBS-FN6). Testmodel geleverd door LG Germany.

Voor het volledige, Engelse testrapport, klik hier.

Met de Tone-Free koptelefoon (HBS-FN6) richt LG zich op de huidige tijdgeest en biedt een product dat zich zelfstandig bevrijdt van de meeste bacteriën. De TWS-headset zit in een slanke behuizing en de oortelefoons hebben een aantrekkelijk en compact ontwerp.

Hoewel de telefoniefuncties heel behoorlijk zijn, vertonen de LG Tone Free zwakke punten in de kerncompetentie van een headset, omdat het geluid zeker niet geweldig is, maar zichzelf in de test presenteert als nogal vlak.

De LG Tone Free is niet voor iedereen een geschikte koptelefoon, maar biedt wel bepaalde voordelen.

De doelgroep kan dus geenszins uit audiofielen bestaan. We zien de True Wireless-koptelefoon eerder als een opwindend product voor degenen die graag een koptelefoon bij zich hebben om een ​​tijdje naar iets te luisteren of om hun handen vrij te hebben bij het voeren van een telefoongesprek. LG doet hier alles goed, vooral als het om bediening gaat. Ook biedt LG niet alleen betrouwbaarheid, maar ook een hoge mate van flexibiliteit. 

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Testrapporten > Kort testrapport LG Tone Free (HBS-FN6) - hoofdtelefoon met bescherming tegen bacteriën
Daniel Schmidt, 2020-10-17 (Update: 2020-10-17)