Notebookcheck

Kort testrapport Honor Magic Earbuds: TWS oortjes met ANC en goede geluidskwaliteit

Magical silence. De Magic Earbuds zijn echte draadloze oordopjes (TWS) die minder dan €100,- kosten. De oordopjes verrasten ons met hun goede geluidskwaliteit en hun actieve ruisonderdrukking (ANC). Beide eigenschappen zijn meestal gereserveerd voor duurdere oordopjes, dus Honor heeft het in dat opzicht goed gedaan. De Honor Magic Earbuds zijn echter niet vrij van kritiek.
Daniel Schmidt, 👁 Daniel Schmidt,

Samenvatting - De Honor Magic Earbuds leveren veel voor weinig geld

Getest: Honor Magic Earbuds. Testmodel geleverd door Honor.
Getest: Honor Magic Earbuds. Testmodel geleverd door Honor.

Voor het volledige, Engelse testrapport, klik hier.

De Honor Magic Earbuds laten zien dat je geen honderden hoeft uit te geven om goede TWS-oordopjes te krijgen. Bovendien bieden de oordopjes een goede geluidskwaliteit en zijn ze comfortabel om te dragen. Het ANC van de oordopjes werkt ook goed bij het wegnemen van achtergrondgeluiden.

Voor ongeveer €100 (£89) bieden de Honor Magic-oordopjes een goed afgerond pakket, vooral met ANC.

De oordopjes bieden ook een goede geluidskwaliteit. Ze kunnen echter geen omgevingsgeluid filteren, waardoor telefonie praktisch onmogelijk is in lawaaierige omgevingen. Een andere tekortkoming is hun vrij korte batterijduur. De Magic Earbuds missen het vereiste uithoudingsvermogen voor een middellange afstandsvlucht of een serie marathon en moeten om de paar uur worden opgeladen.

 

Niettemin heeft Honor een geweldig totaalpakket geleverd met deze TWS-oordopjes. Over het algemeen zijn ze best geschikt voor thuiswerken of woon-werkverkeer.

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Testrapporten > Kort testrapport Honor Magic Earbuds: TWS oortjes met ANC en goede geluidskwaliteit
Daniel Schmidt, 2020-06- 7 (Update: 2020-06- 7)
Alex Alderson
Editor of the original article: Alex Alderson - News Editor - @aldersonaj