Notebookcheck Logo

Kort testrapport Amazfit Verge Smartwatch

Je niest, je verliest. Smartwatches winnen tegenwoordig weer aan populariteit. Dit is vooral te wijten aan het groeiende aantal goedkopere alternatieven voor de Apple Watch. Al in de prijsklasse van rond de 100 euro kan je toestellen vinden die heel wat waar voor het geld bieden. De Amazfit Verge is een dergelijke kandidaat en het onderwerp van dit testrapport.
Getest: Amazfit Verge Smartwatch
Getest: Amazfit Verge Smartwatch

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier.

De Amazfit Verge maakt het wel heel eenvoudig en goedkoop om de wereld van de smartwatches binnen te stappen. Er zijn talrijke apps te krijgen voor het toestel, maar het is aan de individuele gebruiker om te beoordelen of deze ook nuttig zijn.

In onze test - en ook volgens de ervaring van de auteur bij het gebruik van het horloge op de beurs - toonde de Amazfit Verge zich meer als een aantrekkelijke gadget dan als een professionele tool om sportactiviteiten mee te analyseren. Gezien zijn huidige winkelprijs van ongeveer 120 euro is er bijna geen reden om dit toestel niet in overweging te nemen. Onze mening na de korte testfase is dat de prijs/prestaties-verhouding erg degelijk is.

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Testrapporten > Kort testrapport Amazfit Verge Smartwatch
J. Simon Leitner, 2019-03-29 (Update: 2019-03-29)