Notebookcheck Logo

Intel: Gedetailleerde roadmap voor Kaby Lake gelekt

Intel: Detailed Kaby Lake road map leaked
Intel: Detailed Kaby Lake road map leaked
De verwachte lancering van Intel Kaby Lake dual-core-processors lijkt opnieuw bevestigd. First-gen chips (met DHCP 1.4) zouden in september moeten verschijnen, chips met de nieuwe stepping (en ondersteuning voor DHCP 2.2) op het einde van december of het begin van januari in combinatie met de quad-core-processors van de S- (desktop) en H-serie (mobile).

Onbevestigde geruchten en gelekte informatie (zie onze berichtgeving) zijn altijd met een korrel zout te nemen, maar het lijkt er nog altijd op dat de eerste processors van Intel's nieuwe Kaby Lake-generatie voor notebooks er binnenkort aan zullen komen. Bovendien werden er eerder al benchmarks van een Intel Core i7-7500U gelekt. Gebaseerd op de informatie die nu kwam bovendrijven is dit de eerste versie van de U-serie dual-core-processors met geïntegreerde Intel HD Graphics GPU met ondersteuning voor DHCP 1.4.

Intel Kaby Lake U-Serie Dual-Core met DHCP 2.2

Gebaseerd op de vermeende road map van Intel zullen de herwerkte chips van de U-serie met de nieuwe stepping en ondersteuning voor DHCP 2.2 (voor HDMI 2.0) slechts beschikbaar zijn voor notebooks in het einde van december. Productie van de chips zou plaatsvinden vanaf november.

Ook gepland voor december zijn de Kaby Lake-modellen van de quad-cores (S 4+2) voor desktops en de mobile quad-cores (H 4+2), die eveneens DHCP 2.2 zullen ondersteunen. De roadmap geeft aan dat we wat langer moeten wachten op mobile dual-core-CPU's met de krachtigere Intel Iris Graphics (U 2+3e), die voor februari gepland zijn. De dual-core-processors (S 2+2) voor desktops gebaseerd op Kaby Lake zullen dan ook verschijnen. Deze chips zouden volgens de roadmap ook ondersteuning bieden voor DHCP 2.2.

Er wordt helaas geen melding gemaakt van een quad-core met Iris Pro (4+3e) of Iris (4+3) in de roadmap.

eigen

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Testrapporten > Intel: Gedetailleerde roadmap voor Kaby Lake gelekt
J. Simon Leitner, 2016-08-25 (Update: 2016-08-27)