Notebookcheck Logo

Honor Magic Vs3 laat zijn ontwerp zien in aanloop naar de lancering op 12 juli

De Honor Magic Vs3 zou minder moeten kosten dan de Magic V3. (Afbeeldingsbron: Honor)
De Honor Magic Vs3 zou minder moeten kosten dan de Magic V3. (Afbeeldingsbron: Honor)
De Honor Magic Vs3 zal naar verwachting op de markt komen als een meer betaalbare broer en zus van de Honor Magic V3. Nu hebben officiële renders een goed beeld gegeven van de aankomende opvouwbare smartphone, die een subtieler ontwerp heeft dan de Magic V3. Ook de kleur en opslagmogelijkheden worden bevestigd.

Honor heeft een groot evenement gepland voor 12 juli waar het van plan is om een handvol producten aan te kondigen, waaronder nieuwe opvouwbare smartphones. Een daarvan is de Honor Magic V3maar deze komt naast een betaalbaarder model genaamd de Honor Vs3, waarvan het renders heeft gepubliceerd.

De Honor Magic Vs3 wordt gelanceerd als opvolger van de Honor Magic Vs2 aangekondigd in oktober 2023. Uit de renders van de telefoon die zijn geüpload op Honor blijkt dat de Magic Vs3 een ander ontwerp heeft dan niet alleen de Magic V3, maar ook de Magic Vs2. Er is nog steeds een uitstekend camera-eiland op de achterkant, maar het is een bredere rechthoek met een zilveren band in het midden die de periscooplens benadrukt. De flitser zit ook buiten het camera-eiland.

Er lijkt niets veranderd te zijn aan de voorkant, want er is nog steeds een gecentreerd perforatiegat voor de camera aan de voorkant en de grootte van de randen lijkt hetzelfde. Honor zal de Magic Vs3 verkopen in zwarte, groene en witte kleuropties, terwijl de opslagvarianten 256GB, 512GB en 1TB omvatten.

De rest van de specificaties zijn onbekend, maar afgaande op de verschillen tussen de Honor Magic Vs2 en de Honor Magic V2(verkrijgbaar op Amazon.de voor €1.407), kunnen we verwachten dat de Magic Vs3 een aantal premium functies zal missen, zoals een silicium-koolstof batterij en de nieuwste vlaggenschipprocessor.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 07 > Honor Magic Vs3 laat zijn ontwerp zien in aanloop naar de lancering op 12 juli
Habeeb Onawole, 2024-07- 8 (Update: 2024-07- 8)