Notebookcheck Logo

Het nieuwste Galaxy Z Flip4-lek wijst op een langere accuduur voor Samsung's volgende opvouwbare generatie

De Galaxy Z Flip4 zal lijken op zijn voorganger, maar met een grotere cover display. (Afbeelding bron: @OnLeaks & 91mobiles)
De Galaxy Z Flip4 zal lijken op zijn voorganger, maar met een grotere cover display. (Afbeelding bron: @OnLeaks & 91mobiles)
Het lijkt erop dat de Galaxy Z Flip4 een aanzienlijk betere batterijlevensduur zal bieden dan zijn voorganger. Niet alleen zal Samsung's volgende vouwbare generatie vertrouwen op het efficiëntere Snapdragon 8 Gen 1 platform, maar de CCC in China lijkt ook te hebben bevestigd dat de batterijcapaciteit aanzienlijk is toegenomen ten opzichte van de Galaxy Z Flip3.

MyFixGuideheeft concrete details ontdekt over de batterijcapaciteit van de Galaxy Z Flip4. Om te recapituleren, GalaxyClub beweerde eerder dat Samsung de Galaxy Z Flip4 zou uitrusten met de EB-BF721ABY en EB-BF722ABY, twee batterijen die een gecombineerde capaciteit van 3.400 mAh zouden opleveren. Gezien het feit dat deGalaxy Z Flip3het in onze batterijlevensduurtests moeilijk had met 3.300 mAh, zou 3.400 mAh op zijn zachtst gezegd een bescheiden upgrade zijn.

Vervolgens, Ice Universe betwistte GalaxyClub's claim. In plaats daarvan beweerde de leaker dat de Galaxy Z Flip4 zou worden gelanceerd met 3.700 mAh aan batterijcapaciteit, vergelijkbaar met de Galaxy S22. Nu,MyFixGuideheeft opgemerkt dat Samsung de EB-BF723ABY en EB-BF724ABY heeft gecertificeerd met de CCC in China. Zoals de schermafbeelding hieronder laat zien, bieden deze batterijen een capaciteit van respectievelijk 2.555 mAh en 1.040 mAh, of 3.595 mAh gecombineerd.

Vermoedelijk vertegenwoordigt deze waarde hun nominale capaciteiten, niet hun typische capaciteiten. Zoals9to5Googlemerkt Samsung op dat de Galaxy Z Flip4 waarschijnlijk zal worden gelanceerd met een geadverteerde capaciteit van 3.700 mAh, een aanzienlijke upgrade ten opzichte van de Galaxy Z Flip3. Bovendien wordt verwacht dat Samsung de Galaxy Z Flip4 zal uitrusten met de Snapdragon 8 Gen 1 Plusdie voor een lager stroomverbruik zou moeten zorgen in vergelijking met de Snapdragon 888, als de Snapdragon 8 Gen 1 iets om door te gaan. Samsung heeft naar verluidt een herfstrelease gepland voor de Galaxy Z Flip4, die samen met de Galaxy Fold4 zou moeten debuteren.

(Afbeelding bron: CCC via MyFixGuide)
(Afbeelding bron: CCC via MyFixGuide)

Bron(nen)

CCC via MyFixGuide & 9to5Google, @OnLeaks & 91mobiles - Afbeelding credit

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 05 > Het nieuwste Galaxy Z Flip4-lek wijst op een langere accuduur voor Samsung's volgende opvouwbare generatie
Alex Alderson, 2022-05-20 (Update: 2022-05-20)