Notebookcheck Logo

Harley-Davidson's serie 1 BASH/MTN mountain e-bike met enkele versnelling onthuld

De Serial 1 BASH/MTN heeft een ingebouwde oplader voor smartphones. (Afbeelding bron: Serial 1)
De Serial 1 BASH/MTN heeft een ingebouwde oplader voor smartphones. (Afbeelding bron: Serial 1)
De BASH/MTN e-bike van Harley-Davidson's Serial 1 is gelanceerd. De gadget heeft een eenvoudig ontwerp met één versnelling, en de enige vering is te vinden in de zadelpen. Slimme connectiviteitsfuncties op de e-bike zijn onder andere turn-by-turn aanwijzingen en in-app ritverslagen. De motor helpt je bij snelheden tot 20 mph (~32 kph).

Harley-Davidson's Serial 1 heeft een nieuwe mountain e-bike onthuld, de BASH/MTN. Het voertuig heeft een ongebruikelijk ontwerp met slechts één versnelling en geen voor- of achtervering. Het bedrijf beweert dat deze eenvoud de fiets gemakkelijker te onderhouden maakt.

De comfortfuncties zijn minimaal, met een SR Suntour NCX verende zadelpen als enige vorm van schokdemping. Michelin E-wild banden met een groot volume van 27,5 inch (cm) zorgen voor grip, en de bescheiden bouw zorgt voor directe feedback en nauwkeurig stuurgedrag.

De BASH/MTN heeft een Gates Carbon Drive-riem en een Brose S Mag-motor die tot 90 Nm aan koppel kan leveren en je kan assisteren bij snelheden tot 20 mph (~32 kph). Er zijn vier rijmodi: Eco, Tour, Sport en Boost.

Een "walk-assist"-functie maakt het gemakkelijker om de fiets te vervoeren tijdens het lopen, vooral wanneer je een helling tegenkomt. Een compacte 529 Wh lithium-ion batterij zorgt voor een actieradius tot 95 mijl (153 km). Je kunt de batterij loskoppelen om hem op te laden, waarbij een lading van 75% 2,6 uur in beslag neemt

De fiets heeft een geïntegreerde USB-C plug waarmee je je smartphone kunt opladen tijdens het rijden. Je kunt informatie over je rit bekijken in de Serial 1 App. Andere connectiviteitsfuncties zijn GPS-tracking, Google Maps-routeplanning en afslag-voor-afslag aanwijzingen

Van de Serial 1 BASH/MTN zullen slechts 1.050 exemplaren beschikbaar zijn, half om half verdeeld over de VS en Europa. De e-bike gaat 3.999 dollar kosten, waarmee het een goedkopere elektrische mountainbike is.

Koop de Lamicall Scooter Telefoonclip op Amazon

Bron(nen)

Serial 1 persbericht

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 05 > Harley-Davidson's serie 1 BASH/MTN mountain e-bike met enkele versnelling onthuld
Polly Allcock, 2022-05-27 (Update: 2022-05-27)