Notebookcheck Logo

God of War-team trekt ten strijde tegen God of War Ragnarök spoiler sharers als detailhandelaar spel verkoopt vóór officiële lancering

Het God of War-team heeft fans gevraagd om sociale mediasites met Ragnarök-spoilers de rug toe te keren. (Beeldbron: Sony - bewerkt)
Het God of War-team heeft fans gevraagd om sociale mediasites met Ragnarök-spoilers de rug toe te keren. (Beeldbron: Sony - bewerkt)
Santa Monica Studio heeft een beleefd bericht geplaatst waarin God of War Ragnarök spoiler sharers wordt gevraagd hun online gedrag te beperken in de nasleep van een Amerikaanse retailer die het spel ruim voor de officiële lanceerdatum van 9 november zou hebben verkocht. Belangrijke spelers in de creatie van God of War Ragnarök, vooral Cory Barlog, hebben echter hun frustratie over de zaak uitgesproken.

Opmerking: Dit artikel bevat geen God of War Ragnarök spoilers; klik echter niet op een van de gelinkte social media sites in de eerste zin hieronder als je spoilers wilt vermijden.

Het blijkt dat gamers social media sites zoals Reddit, YouTubeen Twitter met clips, lekken en volledige gameplay video's van God of War Ragnarök. Terwijl Sony en Santa Monica Studio zich voorbereidden op een grote officiële lanceerdatum van 9 november voor de langverwachte titel, was een naar verluidt in de VS gevestigde detailhandelaar al druk bezig zijn voorraad van het spel te verkopen. Terwijl de meeste grote games onderhevig zijn aan lekken en spoilers, heeft deze SNAFU van de malafide retailer ertoe geleid dat God of War Ragnarök volledig is blootgesteld op het internet.

Als reactie heeft het officiële Twitter kanaal voor Santa Monica Studio een zorgvuldig geformuleerde verklaring geplaatst waarin God of War Ragnarök spoiler sharers wordt gevraagd "rekening te houden" met fans die liever wachten tot ze een exemplaar van het spel in handen hebben voordat ze erachter komen welke goden tegen elkaar vechten en hoe Angrboða eruit ziet. Het officiële advies voor God of War-fans is om "alle trefwoorden of hashtags te dempen" die zouden kunnen wijzen op een God of War Ragnarök-spoiler aan de andere kant. Het zal niemand verbazen dat sommigen die direct betrokken waren bij de ontwikkeling van het spel, meer pissig waren.

Matt Sophos, die wordt genoemd als een van de schrijvers van God of War Ragnarök, begon zijn reactie met een zucht voordat hij mensen voorstelde gewoon weg te blijven van de gebruikelijke verdachten op sociale media. Animatie regisseur Bruno Velazquez heeft volgers gevraagd spoilers te vermijden zodat ze meer plezier aan het spel kunnen beleven, terwijl producent Cory Barlog was zo woedend dat hij op een gegeven moment zelfs verklaarde "Ik begrijp echt het voordeel van alleen een installer op de fysieke schijf". Barlog maakte al snel duidelijk dat dit niet was wat hij wilde zien gebeuren in de game-industrie, maar dat hij gewoon zijn ergernis en frustratie over de hele God of War Ragnarök spoiler situatie ventileerde

Pre-order God of Ragnarök voor de PlayStation 5 op Amazon

Verklaring van Santa Monica Studio. (Beeldbron: @SonySantaMonica)
Verklaring van Santa Monica Studio. (Beeldbron: @SonySantaMonica)
Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 10 > God of War-team trekt ten strijde tegen God of War Ragnarök spoiler sharers als detailhandelaar spel verkoopt vóór officiële lancering
Daniel R Deakin, 2022-10-31 (Update: 2022-10-31)