Notebookcheck Logo

EUAST 3-in-1 Draadloze Magnetische PD Snellaadkabel crowdfunding met tot 66 W vermogen

De EUAST 3-in-1 draadloze magnetische PD-snellaadkabel kan apparaten opladen met een vermogen tot 66 W. (Afbeelding bron: EUAST)
De EUAST 3-in-1 draadloze magnetische PD-snellaadkabel kan apparaten opladen met een vermogen tot 66 W. (Afbeelding bron: EUAST)
EUAST is momenteel bezig met crowdfunding voor zijn 3-in-1 Wireless Magnetic PD Fast Charging Cable op Kickstarter. Het bedrijf beweert dat dit product een wereldprimeur is, met drie oplaaduitgangen om je apparaten tegelijkertijd van stroom te voorzien. De gadget bevat 3 W en 15 W draadloze oplaadpads, plus een 66 W kabel met aanpasbare magnetische kopbevestigingen.

EUAST is een crowdfunding-campagne gestart voor een 3-in-1 draadloze magnetische PD-snellaadkabel, waarvan het bedrijf beweert dat het een wereldprimeur is. Je kunt het apparaat gebruiken om tegelijkertijd drie gadgets op te laden, zoals je smartphone, Apple Watch en AirPods. De kabel heeft drie hulpstukken, waaronder een draadloze oplader van 3 W die is ontworpen om een Apple Watch magnetisch snel op te laden, inclusief de Series 7

Het grotere 15 W magnetische draadloze oplaadpad-opzetstuk is geschikt voor het snel opladen van Qi-compatibele apparaten zoals smartphones en koptelefoons. De laatste uitgang is een 66 W-kabel met drie magnetische kopbevestigingen voor USB-C-, micro- en lightning-poorten. Het uiteinde van de kabel kan 360° rond en 180° van links naar rechts draaien. U kunt deze kabel gebruiken om gegevens over te brengen met een snelheid tot 480 Mbps.

De slimme chip van het apparaat regelt automatisch de temperatuur van de oplader en kan vreemde voorwerpen detecteren die het opladen kunnen verstoren. U kunt het apparaat kopen met verschillende kabellengtes van 0,6 tot 3 m (~2,0 tot 9,8 ft); de kabel is nylon gevlochten voor sterkte en flexibiliteit. Het apparaat heeft een lederen riem voor compact opbergen, en de gadget weegt 67 g (~2.4 oz).

U kunt momenteel de EUAST 3-in-1 draadloze magnetische PD-snellaadkabel ontvangen wanneer u HK$235 (~US$30) toezegt aan de campagne, met een kabellengte van 0,6 m (~2,0 ft). De gadget wordt naar verwachting in september verscheept.

Koop de Anker Wireless Charger PowerWave II Pad op Amazon

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 07 > EUAST 3-in-1 Draadloze Magnetische PD Snellaadkabel crowdfunding met tot 66 W vermogen
Polly Allcock, 2022-07-12 (Update: 2022-07-12)