Notebookcheck Logo

Dockcier Thunderbolt 3 dock lanceert met externe SSD-schijf voor opslagboost tot 8 TB

De Dockcier ondersteunt dubbele 8K-uitgang en 100 W vermogensafgifte. (Afbeelding bron: Dockcier)
De Dockcier ondersteunt dubbele 8K-uitgang en 100 W vermogensafgifte. (Afbeelding bron: Dockcier)
De Dockcier Thunderbolt 3 dock en externe SSD drive is aan het crowdfunden op Kickstarter. Het accessoire heeft veel poorten, waaronder HDMI en USB Type-C, ter ondersteuning van dubbele 8K-uitvoer, 100 W stroomuitvoer en 15 W draadloos opladen. Je kunt kiezen voor een SSD van maximaal 8 TB, die je eenvoudig kunt verwisselen dankzij het ontwerp van de behuizing.

De Dockcier is een Thunderbolt 3 dock en tot 8 TB storage extender. Het bedrijf, ook Dockcier genaamd, is het apparaat aan het crowdfunden opKickstarter. Het dock heeft veel poorten, waaronder twee Thunderbolt 3 poorten voor snelheden tot 40 Gbps, waardoor je content in 8K resolutie kunt exporteren met een minimale vertraging

Een HDMI 2.0-poort ondersteunt resoluties tot 8K bij 60 Hz. Twee USB-A- en een USB-C-poort zijn geschikt voor overdrachtssnelheden tot 10 Gbps, en de Ethernet-poort kan 1 Gbps aan. De PD-technologie maakt snelladen van 100 W mogelijk voor aangesloten apparaten. Bovendien zijn er twee draadloze oplaadpads van 15 W bovenop het dock, waarmee een iPhone 13 in 2:30 uur. De Dockcier heeft ook een M.2 2280-behuizing voor NVMe-schijven die werken op PCIe Gen3 x4, waardoor je tot 8 TB SSD's kunt plaatsen.

De gadget is compatibel met macOS-, Windows- en Linux-systemen, en je kunt verbinding maken met twee beeldschermen tegelijk. Ventilatiegaten aan elke kant van het apparaat zorgen ervoor dat het koel blijft, en indicatielampjes geven de verbindingsstatus van elke poort aan. U kunt nu HK$928 (~US$119) toezeggen aan de Kickstarter-campagnehttps://www.kickstarter.com/projects/dockcier/dockcier-a-thunderbolt-3-dock-with-8tb-storage-boost om een Dockcier te ontvangen. Dit is inclusief een besparing van 43% op de verkoopprijs van HK$1,640 (~US$209). De gadget wordt geleverd met een USB Type-C naar DC-adapter en een 90 mm (~3,5 inch) Thunderbolt 3-kabel, die u kunt opbergen in de basis van het apparaat. Het dock wordt naar verwachting in oktober verscheept.

Koop de SAMSUNG SSD T7 draagbare externe Solid State Drive 1TB op Amazon

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 05 > Dockcier Thunderbolt 3 dock lanceert met externe SSD-schijf voor opslagboost tot 8 TB
Polly Allcock, 2022-05-28 (Update: 2022-05-28)