Notebookcheck Logo

DJI plaagt Rise to the Call lanceringsevenement voor Mavic 3 Enterprise-serie drones

DJI brengt volgende week mogelijk twee nieuwe enterprise-grade drones uit. (Beeldbron: DJI)
DJI brengt volgende week mogelijk twee nieuwe enterprise-grade drones uit. (Beeldbron: DJI)
DJI maakt zich op om nog meer drones uit te brengen, nadat het nog maar net de Avata heeft aangekondigd. Terwijl de Avata een first-person view drone is, zal DJI zijn 'Rise to the Call' evenement gebruiken om nieuwe enterprise drones te presenteren. De Mavic 3 Thermal en de Mavic 3 Enterprise zouden voortbouwen op de bestaande Mavic 3-serie.

DJI heeft een paar drukke weken achter de rug met de presentatie van de Avata FPV drone en de Osmo Action 3 actiecamera. Zoals we apart hebben gemeld, staat het bedrijf ook op het punt om nieuwe smartphone gimbals te introduceren. DJI laat het hier echter niet bij zitten. Zoals de onderstaande teaser bevestigt, heeft DJI een 'Rise to the Call' hardware-evenement gepland voor 27 september waarin het een nieuwe drone zal onthullen.

De drone komt om 09:00 EDT (13:00 UTC) en zal een model op bedrijfsniveau zijn, in tegenstelling tot de recente Mini 3 Pro en de Avata. Naar verluidt zal DJI het evenement gebruiken om de Mavic 3 Enterprise-serie te onthullen, en niet de langverwachte Inspire 3. Ongetwijfeld lijkt de drone op de teaserafbeelding op de consumentgerichte Mavic 3, zij het met een paar verschillen. Specifiek lijkt er een connector op de bovenkant van de drone te zitten voor het toevoegen van uitbreidingsmodules, evenals een andere camera-unit.

Op basis van eerdere lekken zal DJI de Mavic 3 Enterprise-serie onthullen met drie camera's, bestaande uit primaire, 7x zoom en thermische beeldsensoren. Geruchten gaan over de DJI Mavic 3 Thermal (M3T), maar DJI zal naar verwachting ook de Mavic 3 Enterprise (M3E) aankondigen, die het bedrijf mogelijk in de reflectie van de teaserafbeelding heeft opgenomen. Prijzen zijn nog niet uitgelekt, hoewel we ons voorstellen dat beide drones meer zullen kosten dan de huidige Mavic 3-serie.

Koop de DJI Avata Fly More Kit op Amazon

(Beeldbron: DJI)
(Beeldbron: DJI)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > DJI plaagt Rise to the Call lanceringsevenement voor Mavic 3 Enterprise-serie drones
Alex Alderson, 2022-09-22 (Update: 2022-09-22)