Notebookcheck Logo

DJI Osmo Mobile 7 en Pocket 3 verschijnen voor mogelijke herfstreleases

DJI is mogelijk van plan om binnenkort een grote hoeveelheid nieuwe hardware te lanceren. (Afbeeldingsbron: DJI)
DJI is mogelijk van plan om binnenkort een grote hoeveelheid nieuwe hardware te lanceren. (Afbeeldingsbron: DJI)
Het lijkt erop dat DJI meer achter de hand heeft dan alleen een opvolger voor de Mini 3 Pro. Nieuwe informatie wijst erop dat DJI ook bezig is met vervangingen voor de Osmo Mobile 6 en Pocket 2, respectievelijk de Osmo Mobile 7 en Pocket 3 genoemd.

Dat DJI voorbereidingen treft om de Mini 3 Pro binnenkort te vervangen is op dit moment wel duidelijk, met een ander hands-on lek dat dit idee verder versterkt. Echter, @quadro_newsheeft vastgesteld dat DJI ook bezig is met de ontwikkeling van nieuwere versies van de Osmo Mobile 6 en Pocket 2, respectievelijk de gimbal voor smartphones en de handcamera. Voorlopig is DJI nog niet begonnen met het teasen van het bovenstaande, ondanks de hoeveelheid recente Mini 4 Pro-gerelateerde lekken.

Volgens @quadro_newsheeft DJI verwijzingen toegevoegd naar de Osmo Mobile 7 en Pocket 3 in zijn app. De strings, die hieronder zijn ingesloten, onthullen geen details over de nog niet uitgebrachte apparaten zelf. Hun opname in de app-code impliceert dat DJI de laatste hand legt aan zijn infrastructuur voordat het paar publiekelijk wordt vrijgegeven.

Bovendien heeft dezelfde leaker een foto gepubliceerd van wat de Pocket 3 zou kunnen zijn. Naar verluidt verkregen door een fan, suggereert de afbeelding dat DJI de camera al aan het showen is in sommige kringen. Op dit moment is het nog onduidelijk hoe DJI de Osmo Mobile 7 en Pocket 3 zal onderscheiden van hun voorgangers. Dat gezegd hebbende, suggereren eerdere publicaties dat DJI het paar aan het kalken is voor een lancering in de herfst, mogelijk naast de Mini 4 Pro.

(Afbeeldingsbron: @Quadro_News)
(Afbeeldingsbron: @Quadro_News)
Een vermeende DJI Pocket 3. (Afbeeldingsbron: @Quadro_News)
Een vermeende DJI Pocket 3. (Afbeeldingsbron: @Quadro_News)

Bron(nen)

@Quadro_News (1) (2)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 09 > DJI Osmo Mobile 7 en Pocket 3 verschijnen voor mogelijke herfstreleases
Alex Alderson, 2023-09-17 (Update: 2023-09-17)